

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всеки трябвало да чете етикетите на продуктите, за да е наясно с хранителния състав
Най-хубавото в нея е уникалното съчетание на вкусове, което именно я прави любима и на малки, и на големи
Тайната се крие в една малка подробност
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Тя много лесна за приготвяне
Дори не сме предполагали за колко много неща може да се използва
А след това всички не спират да ме хвалят и да искат допълнително
Поставете буркана къдетп решите и влагата ще изчезне без никакви допълнителни разходи
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
С рецептата може да се справи и начинаещият кулинар